Pengar in pengar ut

Midsommarhelgen blev inte riktigt så bra som vi hade tänkt oss, det blev inga blommor i håret, ingen dans runt stången och inga jordgubbar i överflöd. 
Istället satte vi oss själva i karantän efter att Liam en natt kräkts ner sängen, kissat i bil lådan mitt i feberyran och sen legat deckad hela dagen efter. För tydligen så kan man få magsjukan mitt i sommaren också, det suger! 
Dock så verkar det inte va det han fick, men vi tog det säkra före det osäkra. 

Vi hade midsommar mat och tårta här hemma med vår lilla familj i lugn och ro istället och ser fram emot nästa midsommar, tredje gången gillt kanske? 😅 Förra året fick Moa astma och krupp precis över midsommar 🤕🤒

I vilket fall som, så har jag av tristess shoppat järnet precis. De som känner mig vet att när det gäller vinter och sommarkläder så är jag alltid ute i sista sekund. Men inte nu inte, nu har jag istället fyndat så det skvätter om det! 
Varsin vinterjacka, ett par termobyxor till Liam och en overall till Moa, allt från märket didrikson och för detta betalade jag 1350kr, jag sparade alltså över 2000kr!! 💸 jag ÄLSKAR att fynda! 
Och så älskar jag rabattkoder 😍

Moa har också börjat shoppa 👇🏼 blir dyrt för hennes pappa detta 😉


När storebror är sjuk så håller lillasyster handen och tar hand om honom.
Mitt mammahjärta svämmar över av kärlek ❤️

🐮

I förra veckan blev Moa vaccinerad där dom sa att biverkningarna kunde komma mellan fem till tio dagar efter. Den tionde dagen som var i lördags tänkte jag att hon måste ha sluppit det denna gången men tji fick jag, febern kom som ett brev på posten lördag eftermiddag. 
Så idag vabbar jag med henne, hon är frisk igen men jag tänkte att hon skulle få en vilodag extra så hon skulle va ordentligt pigg när det är dags för dagis igen. 

Dock så började jag så smått ångra det valet imorse när jag gick till dagis. Någonting hände med min rygg när jag bar upp Moa i vagnen och under dagen som gått har det bara blivit värre. Just nu går jag ungefär som kokvinnan. Det hade alltså varit snällare mot min rygg att ligga i soffan hela dagen 😅

Pappa var så snäll att han hämtade Liam från dagis nu precis så nu har jag min lekledare hemma igen, jag kan ligga still i fem minuter 🙏🏼😄



Gaah 😤😡

Jag är arg.. Jag kanske får skylla mig själv, men jag är arg och tycker det är fel ändå! 

Idag hade jag satt upp tvättid, vi delar tvättstuga med ett gäng glada typer som gärna stannar och pratar en halvtimme varje gång man ses (vilket är ofta). 
Det visade sig att jag måste ha glömt min påse med tvättmedel och sköljmedel i tvättstugan sist jag tvättade, för ca 2 dagar sen. 
När jag inte hitta det någonstans tittade jag i soppåsen och jo, där låg den, påsen! Men innehållet var borta, någon har alltså varit så snåla att de tagit mitt tvättmedel och sköljmedel och kastat påsen. 
Det är ingen stor grej, men jag är arg ändå och tycker faktiskt inte att man gör så! Speciellt inte när alla försöker leka kompis med alla!! 
Jag är ingen som skriver arga lappar, men jag har jävligt go lust att göra det nu! 😤

Det som retar mig lite extra är att de flesta här är ett gäng kärringar som bara har sig själva att ta hand om, vi är en småbansfamilj och tvättmedel går som smör i solen hos oss, de borde alltså ha mer pengar än vad vi har att köpa sitt eget förbannade tvättmedel för!!! 

Nä! Nu måste jag släppa detta annars kommer jag snart börja knacka dörr för att hitta den skyldiga..  

🇸🇪

Och så drog det in lite svalare vindar, jag har inte tröttnat på värmen än. Om man bortser från nätterna, för då suger det att vara varm! 
Tyson är däremot ganska nöjd, han njuter av solen men jag tror att han njuter mer av att kunna gå promenader utan att få värmeslag. 

Igår var det Sveriges dag och den firade vi på bästa sätt i Sveriges natur 🍀 
Vi picknickade bl.a. Med familjen Ljung i Krapperup, matade ankorna och bara njöt av livet. Fram emot kvällen cyklade jag och Liam tillsammans med Frida och Chanel in till Höganäs och tivoliparken för att se Måns 🎤 Liam var sjukt taggad, tjoade,klappade och sjöng egna påhittade låtar uppe på mina axlar till han efter en kvart skrek i mitt öra "mamma var är Måns?" Asså haha 😂 han förväntade sig en rolig prick, inte någon som satt där och sjöng massa konstiga låtar på engelska. Men han hade kul ändå såklart 😜

Idag är det dagis som vanligt så jag fortsätter med plugget. Bara.lite.kvar.
🤓







RSS 2.0