LiaMoa 💙💜

Hade nĂ„got tittat mig i ögonen just nu hade dom bara sett !!!ERROR!!! .. 

Plugga, vad Ă€r det? Jag fĂ„r inte in ett dugg i mitt hue idag! 
Helgen tog slut pĂ„ alla mina krafter, solen ger en massa energi men samtigdigt gör man av med den i samma takt eftersom det Ă€r sĂ„ mycket som man vill och ska göra nĂ€r det vĂ€l Ă€r fint vĂ€der. 
Jag har jobbat mitt första kvĂ€llspass pĂ„ 1,5 Ă„r och det kĂ€ndes sjukt mĂ€rkligt att vara dĂ€r sĂ„ sent. Jag har fĂ„tt handskas med helt annat folk Ă€n vad man gör pĂ„ förmiddagarna. Men det Ă€r ganska lugnt faktiskt, nĂ€r jag först fick schemat kĂ€ndes det som att vĂ€rlden skulle gĂ„ under, men nĂ€, det kommer bli bra! 

PĂ„ utvecklingssamtalet jag var pĂ„ idag sa dom inte mycket mer Ă€n vad jag redan visste. Moa Ă€r minst pĂ„ stĂ€llet men en av dom med mest skinn pĂ„ nĂ€san. Hon vet vad hon vill ha och hon vet hur hon fĂ„r sin vilja igenom. Det bĂ„dar gott för framtidien, ingen ska fĂ„ sĂ€tta sig pĂ„ den tjejen! Med storebror Ă€r det andra bullar, han vet vad som Ă€r rĂ€tt och fel, men gör nĂ„gon annan dumma saker sĂ„ gör han det ocksĂ„.. Vi fĂ„r jobba pĂ„ det dĂ€r đŸ€—đŸ˜
Tycker han att nĂ„got Ă€r trĂ„kigt sĂ„ hittar han pĂ„ ursĂ€kter för att slippa, och till hösten sĂ„ Ă€r han i den nĂ€st Ă€ldsta gruppen vilket innebĂ€r att han börjar bli stor, det gillar han inte, han vill vara liten och gĂ€rna fĂ„ hjĂ€lp med allt đŸ‘¶đŸœ tĂ„lamodet fĂ„r vi ocksĂ„ jobba pĂ„, det har han fĂ„tt efter sin far, utan tvekan! 😅
Dessutom börjar dom misstĂ€nka att Liam Ă€r fĂ€rgblind.. Jag har tĂ€nkt pĂ„ det lĂ€nge men inbillat mig att han bara Ă€r ointresserad.. Jag ska fortsĂ€tta öva pĂ„ fĂ€rgerna med honom och sĂ„ fĂ„r vi se vart det leder. Han vet namnet pĂ„ fĂ€rgerna, men blandar alltid ihop vilket namn som tillhör vilken fĂ€rg. 

Annars sköter dom sig bra och jag Ă€r sĂ„ stolt över att vara deras mamma 😍







Hur söt fÄr man vara?!

Idag efter kvĂ€llsmaten tog Liam en penna och ett papper med sig in pĂ„ sitt rum, stĂ€ngde dörren och satt sig i sĂ€ngen och började rita. En stund senare nĂ€r jag satt i badrummet medan Moa badade kom han med sin teckning till mig. Ett familjeportrĂ€tt 😍 assĂ„, jag smĂ€ller av sĂ„ söt han Ă€r!! 


FrĂ„n vĂ€nster Ă€r det jag, Liam, Johannes och sist Moa. Detta Ă€r en sĂ„n bild jag tĂ€nker spara för alltid! Min Ă€lskade lilla prins ❀


NÀr helgerna gÄr i 190

SöndagkvĂ€ll och just ikvĂ€ll Ă€r min kropp och sjĂ€l slutkörd. Men helgen har sĂ„klart varit bra, en helg precis i min smak! 
Ibland Ă€r det oförskĂ€mt skönt att ha en tjejkvĂ€ll med dom bĂ€sta, umgĂ„s i lugn och ro, unna sig ett par glas vin till god mat och bara liksom njuta av att vara jag. SlĂ€ppa alla mĂ„sten och bara va. 

Efter att jag igĂ„r fick slĂ€ppa allt och köra med Tyson akut till veterinĂ€ren satt de vinet extra bra och gjorde sitt jobb med att lugna mina nerver. 
Det visade sig att Tyson har fĂ„tt diskbrĂ„ck plus att hans knĂ€leder hoppar fel nĂ€r han böjer knĂ€na, nĂ„got som han förmodligen haft lĂ€nge men utan nĂ„gon smĂ€rta, knĂ€na alltsĂ„, ryggen fick han problem med i veckan sĂ„ nu Ă€r han ordinerad strikt vila i 6 veckor med medicinering, inga trappor, inga hopp och smĂ„ korta promenader med koppel. stackars hund! Han Ă€r redan uttrĂ„kad! 

Jag har SÅ dĂ„ligt samvete nĂ€r jag inte kan ta med mig honom nĂ€r jag gĂ„r hemifrĂ„n, han ser sĂ„ ledsen ut. Men i slutĂ€ndan Ă€r det för hans skull, vilket för honom sĂ„ klart Ă€r svĂ„rt att förstĂ„. 

Söndagen har spenderats i riktig söndagsanda! Bullfrukost hemma hos mamma och pappa och sen har grannarna varit hĂ€r hela dagen, soffhĂ€ng nĂ€r det Ă€r som bĂ€st. 

Jag har burit upp Tyson i soffan sĂ„ nu ska vi mysa hĂ€r till det Ă€r dags att sova hade jag tĂ€nkt 😍






Fredag

Idag bestĂ€mde jag mig för att ha barnen hemma tillsammans med mig, sista uppdraget i matte fĂ„r vĂ€nta till en kvĂ€ll i helgen. Det Ă€r vĂ€rt denna dagen med mina Ă€lsklingar för i helgen ska jag jobba, jag och min ledvĂ€tskefyllda handled, det suger! 

Nu stĂ„r maten pĂ„ spisen, Moa sover i vagnen dĂ€r ute och Liam pĂ€rlar. Min plan var att vi skulle cykla till skogen men vĂ€dret lockar inte precis, ena sekunden lyser solen och andra sekunden regnar det. 

Jaja, med maten i magen sĂ„ fĂ„r vi se vad denna fredagen bjuder pĂ„ 🌩 




12357390

Jag har garanterat dyskalki. Visst, tiden Ă€r ocksĂ„ knapp vilket gör det extra svĂ„rt att hinna med men alltsĂ„, nĂ€r jag vĂ€l försöker sĂ„ blandar allt ihop sig och jag förstĂ„r inte ett dugg. Idag ska jag göra nationellt prov i matematik, det suger! Jag vet redan nu att jag inte kommer klara av det sĂ„ jag funderar pĂ„ att boka upp mig pĂ„ fler veckor av matte för att kaaaanske fĂ„ ett E till slut 😂 

Annars sĂ„ Ă€r Liam i en dipp nĂ€r det gĂ€ller förskolan, för första gĂ„ngen sen han började sĂ„ vill han absolut inte dit. IgĂ„r grĂ€t han sĂ„ hysteriskt att ena pedagogen nĂ€stan fick dra honom ur min famn. Hon sa att det Ă€r normalt med sĂ„na perioder Ă€ven vid 4, 6 och 9 Ă„rsĂ„ldern.. 
SĂ„ idag mutade jag med att mormor skulle hĂ€mta och dĂ„ gick det bra. DĂ€remot sĂ„ kĂ€nns det skit kasst att behöva lĂ€mna nĂ€r han inte vill! Och igĂ„r gjorde det riktigt ont i hjĂ€rtat nĂ€r jag var tvungen att gĂ„ nĂ€r han var sĂ„ ledsen, det var inte lĂ„ngt ifrĂ„n att jag ocksĂ„ började storböla mitt i kapprummet. 

Han var hos frisören för första gĂ„ngen igĂ„r ocksĂ„, det tyckte han var super spĂ€nnande och var sĂ„ stolt över att han "satt still HELT sjĂ€lv", fin blev han ocksĂ„! 😍




TrÀningsvÀrk

Jag hade glömt hur jobbigt det var att röra pĂ„ sig.. Eller mer hur jobbigt det Ă€r att ha trĂ€ningsvĂ€rken frĂ„n helvetet i lĂ„ren samma kvĂ€ll som man har anvĂ€nt dom. SĂ€ger bara en sak - stackars mina ben! 

Jag har fĂ„tt för mig att jag ska ut och springa, jag har en runda i huvudet som jag tĂ€nkt att jag ska kunna springa om ett par mĂ„nader (fĂ„r tĂ€nka pĂ„ att jag inte kan trĂ€na varje dag). Jag vet inte hur lĂ„ngt det Ă€r sĂ„ jag tĂ€nkte börja med att gĂ„ rundan för att fĂ„ reda pĂ„ avstĂ„ndet. Sjukt peppad! SĂ„ nu mĂ„ste jag köpa snabba byxor och nĂ„gon slags jacka att ha pĂ„ mig, det Ă€r lite vĂ€l överdrivet att springa i vinterjackan 😁 till saken hör ju ocksĂ„ att jag knappt orkar springa 50 meter just nu! 

SĂ„ ni kan numera kalla mig snabbedenice.. đŸƒđŸœđŸ’š

Och sen har vi en miss allvarlig i familjen ocksĂ„ đŸ‘‡đŸŒ




Ingen kickar fotboll som han

SvĂ€ngde inom Frida en runda idag, hon hade maten fĂ€rdig sĂ„ jag passade pĂ„ att Ă€ta dĂ€r istĂ€llet för hemma ;) fick sĂ€llskap av hennes Zlatan, första gĂ„ngen han Ă€r hos nĂ„gon annan Ă€n Frida sĂ„ jag fĂ„r vĂ€l erkĂ€nna att jag var lite skakis men samtidigt lite smĂ„tt stöddig - han tycker nog lite om mig trots allt 😍🐩 

Chanel passade pĂ„ att lĂ€ra Moa leka som flickor, det Ă€r Liam ganska kass pĂ„ och det verkade faktiskt som att moa gillade det. Jag fĂ„r nog köpa en docka Ă„t henne 😜 


Ja, jag ville mest skryta om att Zlatan ville vara hos mig, sist jag var dĂ€r sĂ„ satte han sig pĂ„ mina fötter âœŒđŸŒïž
Och jag har fĂ„tt fjĂ€ska för honom i över ett Ă„r đŸ˜…đŸ€“
RSS 2.0