Jul

Och så var årets julfirande över så nu ser vi fram emot nyårsafton och ett nytt år! 
Barnen har fått så himla mycket nya saker och det värmer långt in i hjärtat att se dom så exalterade och glada. Moa är dock lite för liten för att förstå, men hon tyckte åtminstone det var roligt att dra upp allt paketpapper! 

2016 inleder jag med att börja jobba, det är med delade känslor. Det ska bli skönt att få tillbaka lite rutin i vardagen igen men samtidigt älskar jag att ta varje dag som den kommer. Men jobba måste man och jag är glad att jag har möjligheten att börja med varannan helg :) 
Och så är jag glad att ha fått den möjligheten att kunna vara hemma så länge med mina barn. Ett helt år att bara njuta, det är min grej det 😍

Jag tänkte springa lite på mellandagsrean också men det kommer jag inte göra. Kalla mig fjantig, men jag har fått höra att det ska bombas lite. Och jag har inga planer på att bli bombad så jag håller mig hemma! ;) 

Krig mellan Elsa och darth vadar (eller vad han nu heter)



Och såhär blev vår julgransbild 😂

19 December

Klockan är två på dagen och jag hade utan problem kunnat bädda ner mig för natten nu. 
Medan resten av familjen sitter i soffan och tittar på frost så har jag slängt mig raklång i Liams säng för en minuts lugn o ro 😅
Ingen av dom vet att jag är här, bäst så för annars hade det blivit bunke på mamma.. 

Här om dagen var Liam och Moa på Liams rum och lekte, Moa var utan blöja i vanlig ordning och jag och Johannes var ute i köket och käkade mackor. 
Barnen var ovanligt tysta men för stunden inget vi tänkte på. 
- till Liam kallade på mig, Johannes gick dit innan jag hann reagera för att jag skulle kunna äta upp min macka och i samma stund så gick Liam mot honom med en legobit i högsta hugg "Moa har bajsat på denna!" ..
Två sekunder senare hör jag Johannes "vaafaaan" 😂
Då hade han hunnit in på rummet och hittat Moa, med ryggen mot dörren satt hon i lugn och ro och lekte med sitt bajsklet.. Hela framsidan var täckt av bajs, Liams matta och Liams älskade Pippi Långstrump. 
Jag kunde inte sluta skratta, HUR kunde vi va så dumma! 


Såhär satt Moa och stirrade på Antons flickvänn när vi firade henne och mamma förra veckan. Alla skrattade åt henne men hon rörde inte en min och släppte inte Linnea med blicken 😂 "det är MIN Anton" 



Lördag

Idag har vi firat mamma och Moas födelsedagar, mamma blir 50 år på måndag och Moa blir 1 år på torsdag.
Galet att det redan gått 1 år! Vår busfia har blivit så stor. 

Förra året på mammas födelsedag låg jag mest i mina föräldrars säng och drack iskallt vatten medan jag buffade på bebisen i magen för att hon skulle röra sig. Hon hade varit ovanligt lugn så jag hade kontakt med förlossningen. Resten av familjen satt i matrummet och åt tårta 🎂

Det slutade med att jag åkte in på kontroll där det visade sig att allt var bra. Frida, min syster berättade att Chanel också hade blivit jätte lugn i magen bara några dagar innan hon kom, precis som om hon laddade upp för vad som komma skall.. 
"Jaja" tänkte jag bara, jag hade väl känt om det var dags. 
Tji fick jag - morgonen efter gick slemmisen och den natten började värkarna. 
Det var ett par hemska dagar, ingen mat eller dricka, bara massa smärta och så lite kräk så fort jag försökte göda mig själv. 

Nu i efterhand var det såklart värt det, dock så trodde jag aldrig att man kunde vara så trött som jag var när Moa var född. 
Först svimmade jag, vilket jag aldrig gjort förr sen när jag var uppe på rummet igen efter att ha varit i operationssalen så hann dom inte mer än rulla in min säng innan jag somnade. 
Mamma var där och det var väl precis att jag hann säga hej till henne och slänga ett öga på min alldeles nya bebis, innan jag däckade igen. 

Känslan när jag vaknade igen ett par timmar senare, att veta att det var över, min bebis var ute frisk och kry och att det dessutom blev en flicka. Såg Johannes ligga med armen om henne i hans säng som en skyddande mur 😍❤️ 

5 dagar för tidig precis som sin bror. 
2 mirakel.
1 år som tvåbarnsmamma ☺️

Kärleken svämmar över idag 😜

Och nu när barnen precis lagt sig ska jag iväg på tjejkväll 💁🏽🍷💕




💉

Idag var det dags för 1års vaccinet, Moa skötte det bra och jag får väl ge mig själv en klapp på axeln också! 
Hon hade gått upp 40g sen sist så nu är hon precis över 10kg strecket, stora tjejen. 

Moas humör och energi gick i en rak linje nedåt efter BVC besöket och nu ligger hon och smågnyr i sömnen inne ifrån sin säng. Gör ont i mitt hjärta när mina älsklingar har ont. 
Vilket fall som så är det skönt att ha det gjort så hon kan få vara pigg och glad på sin födelsedag och över jul. 


En glad och lyckligt ovetande tjej innan sprutorna 😍
Annars idag har jag och Liam letat kläder och skor till mig som jag ska ha på en begravning. Liam klackade runt i mina klackskor och till slut bestämde han att jag skulle ha ett par svarta plastskor på mig 😂 Får se hur det blir med den saken.. 



Hello


                          Hello, it's me
I was wondering if after all these years you'd like to meet

I'm in California dreaming about who we used to be
When we were younger and free I've forgotten how it felt before the world fell at our feet

         There's such a difference between us
And a million miles

Jag älskar hur mitt liv ser ut idag och skulle inte för något i världen vilja ändra på något. Eller jo, släng hit ett välbetalt jobb så är allt tipp topp✌🏼️ 

MEN ibland drömmer jag mig tillbaka till hur jag har levt, med vilka, allt jag gjort. Och det är inte utan att jag saknar det. Eller dom 💕
















RSS 2.0