Påskägg

Igår skickade Johannes ett sms från jobb där han skrev att han fått ett påskägg av det företaget han rest fram och tillbaka till i Stockholm den senaste tiden. 
Jaja, snällt av dom tänkte jag.. 

Och så kommer han hem med detta!!! 😱

Vem ska äta upp allt det godiset? Det är på gränsen att jag kan få plats med Moa där i alltså 😂
Som ni ser så blev Liam väldigt glad i alla fall 😅

Håkull, finns det ens?!

Jag och Tyson har precis kommit hem efter en minst sagt lerig runda uppe på kullaberg med mamma och Lukas. Vi skulle gå en runda som mamma hade gått förr. Det gick sådär. Mitt ute i skogen, utan någon stig, skylt eller färgat träd i sikte fick vi snällt inse att vi kommit vilse 😂🌲🌳🌥

Vi fick klättra över träd, genom taggbuskesnår och i stora hav av geggamoja med en hund (Lukas) som inte vågade så mamma fick bära honom och en hund (Tyson) som sprang på i samma takt som vanligt, lite gyttjebad skadar väl inte hade han sagt om han kunnat prata.. Badkaret var svart när jag tvättade av honom efteråt!

Mitt i detta leriga kaos så dog min telefon. Tack och lov för att mammas fungerade ifall i fall vi absolut inte skulle hittat tillbaka 😜
Imorgon kör vi på ett säkert kort istället - pålsjö!! ✌🏼️ 



Glad påsk 💚💜💛💙

Påskafton startades på bästa sätt (lite för tidigt bara) av att vi blev väckta av barnen. Tack vare det kunde vi äta frukost ihop hela familjen innan jag skulle köra mot jobb. I MIN bil. 

Efter att ha betat av ett par timmar där körde jag raka vägen hem till mina föräldrar där vi har firat påsken med alla syskonen och kusiner, full rulle med andra ord! Men hur kul som helst! Vi grillade och barnen gick på påskäggs jakt.

Nu ligger våra i sina sängar och jag är ganska redo att bädda ner mig själv också, jag ska ju trots allt upp vid 05 imorgon bitti igen 😄

Om ni undrar hur det går för mig i den nuvarande kursen jag pluggar, matte B, kan jag meddela att det går inte alls! Jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur ologiskt och svårt det skulle vara att försöka luska ut själv. Jag behöver någon som kan förklara för mig och tack vare detta ligger jag back sjukt mycket.. Nya tag i nästa vecka för då har jag tre veckor att göra fem veckors plugg på! Blä! Hatar matte! Har alltid gjort och jag kommer förmodligen alltid att göra! 

Morgonens påskägg bjöd bland annat på smoothie frukost, till Moas förtjusning 😍







Tripp trapp ....



Både igår och idag har jag känt att jag verkligen skulle kunna göra om alltihopa igen. För första gången sen Moa föddes längtar jag på riktigt efter en bebis igen. Jag längtar efter att få känna sparkar nyfikenheten i 40 veckor och kärleken till den som bor inuti magen. Förväntan, nedräkning och den otroliga smärtan som man trots allt så snabbt glömmer bort igen. 

Känslan att få hålla i din efterlängtade bebis, lära känna bebisen, doften! 

När jag berättar om mina tankar för Hannes är det enda han känner NEJ. Vaken nätter, skrik, blod, svett och tårar. Han är så nöjd med våra två! 

Det är såklart jag också, men jag skulle ända kunna tänka mig en till. Man har ju tre platser i baksätet av en anledning.. Och om vi väntar två år till så är Moa som Liam nu, då kan man verkligen njuta av en bebis igen. Får se om pappan i huset också längtar efter en tredje om två år! 

Fast o andra sidan kan jag lika väl ha ändrat mig till imorgon beroende på barnens humör, då kanske jag är himla nöjd med bara två stycken 😜



Påsken flyttar in

Idag har Johannes äntligen lagat min bil! Den stackaren har fått stå alldeles ensam på parkeringen i snart ett halvår för att vi varit så slarviga med den, tanken på att den bara stod och förföll har legat som en klump i magen, men nu äntligen släppte den.  

Under tiden han pysslade om min älskade pupuki så påskpysslade jag, Frida och barnen. Vi hade som vanligt lite för höga tankar, men pysslat blev det trots allt! Som pricken över i:et gjorde jag pannkakor av äggen vi målade på och efter att Johannes var klar med bilen hämtade han hem trädgårdsmöblerna vi fick av mina föräldrar, dom köpte nytt, billigt o bra 👌🏼😄 
Så nu är både bak och framsida redo för vår och sommar och vi bara längtar efter att få öppna altandörren och släppa ut barnen utan 20 kilo kläder! 

Med två barn och två bilar är det ju självfallet att vi behövde fyra bilstolar, så vi har minsann hunnit med att köpa ny stol idag också! Från Hannes sida har det varit en väldigt effektiv dag då mycket hunnits med, för mig har det mest varit som vanligt - full rulle från morgon till kväll 😍 

En riktigt bra dag startar man med vattenmelon till frukost, det tycker i alla fall Moa ❤️



☀️

Känslan när man snyltar på barnens astma medicin.. Det kanske är dags att börja ta tag i denna sletna kropp och själ snart 😅

Dock så får man ju världens energikick trots trånga luftrör en solig dag som denna! Årets första fika med Frida och Chanel är avklarad. Har jag sagt att jag ÄLSKAR att bo ett par sekunder ifrån min syster? Och ett par minuter ifrån mina föräldrar! 

Jag hämtade hem barnen tidigare idag också. Jag skulle egentligen pluggat matte men jag fattar inte ett skit, det är helt ologiskt alltihopa. Jag tänkte ha dom hemma hos mig resten av veckan också så matten får vänta.. Helt sjukt vilken stress man utsätter sig själv för, men vad är väl det emot att få mer tid med dom man älskar mest?! 






Liam har påskpyntat julgranen utanför dörren som han kallar det. Fint blev det! 

Mina hjärtan

Liam har alltid varit ganska neutral ända sen födseln. Han har lika väl kunnat leka prinsessa som att leka med bilar och vi har inte hindrat eller puschat honom till något av det. Vi har alltid haft på honom pojkkläder och med vissa undantag bara köpt pojkleksaker till honom. 

Detta var dock innan, nu för tiden är han så otroligt pojkig och busig att man nästan skulle kunna tro att det är en annan unge. Han leker krig och brottas varje dag. Ett tufft litet stycke som har svar på allt och ofta käftar emot om man säger till honom. Jag misstänker att det är Evans-genen som börjat titta fram ;) Såklart är han oftast världens snällaste så hans kaxighet är inget jag lider av (än så länge;) 
Det jag ville komma fram till egentligen är hur mycket som händer på så kort tid. 

Lillasyster är inte långt efter hon heller. Det är en tjej med mycket stor personlighet och skin på näsan redan nu. Hon vet vad hon vill ha och hur hon vill ha det. Tycker hon att Liam är dum så får han en lusing!
Så där blir väl en riktig liten flickig flicka utav henne när hon är 3,5 år 😂

Imorse när jag kom ut i hallen möttes jag av detta, syskon teamwork och Moa redo för dagis 😍



#oväntadreaktionpåoväntatmöte

Söndag på jobbet. Det var otroligt tungt att ta mig upp imorse, ögonlocken vägrade öppna sig men när jag hörde en massa fågelkvitter utanför kändes det genast lite bättre. VÅR! 

Nu, ett par timmar senare sitter jag i fikarummet med en kopp kaffe och längtar till jag går hem för dagen och älskar känslan av att veta att det är två veckor till nästa gång. 
Jag fick hem mitt nya schema i veckan, jag var jätte nöjd med det jag hade så jag har inte precis förväntat mig någon förbättring.. Däremot kunde kontrasten varit liiiiite mindre enligt mig! Från att ha slutat 14 på helgerna ska jag numera sluta 22.15. Det är vad man får tillbaka efter att ha ställt upp i sju år. Minus föräldraledighet såklart ;) 

Men jag tackar dock för den nya motivationen till att plugga ännu mer! 🙏🏼
Nu ska jag slå ihjäl ett par timmar här innan jag ska hem och plocka påskris med min fina familj. Önskar mig inga överraskningar på jobbet idag tack! 



😳

Okej. Trodde aldrig att det skulle drabba mig, men jag tror att jag fått Sonny angel sjukan.. Tack Malin! 😅 

Jag har inte förstått mig på den lilla ängeln förut men nu kan jag inte sluta titta efter dom. Tack vare att barnen fick varsin av Malin med familj. Vet ni hur många det finns? Jag vill ha ALLA. 
Tänkte köpa någon för att dämpa min galenskap, men det är ju omöjligt! Hur bestämmer man sig? 

Jag vill vara en liten flicka igen så jag kan leka med dom, men jag nöjer mig med att vara vuxen och få titta på dom 😂 



Samma visa om och om igen 😪🤒

Snart är första veckan på sjukrond TRE 2016 avklarad.. Jag visste att den första tiden på dagis innebar mycket smittor men tänkte inte så mycket på det eftersom Liam klarade sig bra när han började. Moa har inte haft den turen! 
Våra dagar består av en massa pusslande just nu, Johannes har massor på jobb och jag har massor att plugga så vi får dela upp våra dagar. Nu hoppas jag bara att Liam ska slippa denna omgången. Den är rälig, Moa har haft hög temp hela veckan och hostar så hon kräks slem. 


Men trots det så fick jag C på senaste uppdraget jag skickade in, på mitt språk - ett VG! I engelska!! Woop woop! De flesta proven jag gjort har jag fått fullpott och det första uppdraget fick jag G+.. Tänk vad lite engagemang kan göra! Med tanke på den lilla tiden jag har att plugga på så är jag faktiskt än så länge riktigt nöjd. Slutspurten kvar och sålänge jag blir godkänd på kursen så är jag nöjd! :) 

I går var jag en snabbis med mamma på väla, kom hem därifrån med en bikini i påsen, min födelsedagspresent från mamma och pappa. Jag har inte köpt en ny bikini på flera år och när jag har gjort det så har jag bara unnat mig en sleten från hm typ. Detta är den första sen jag blev mamma, känns ovant och lite läskigt att behöva visa upp min ärriga och degiga mammamage, men vad gör man inte för att min fina Liam ska få bada i stora poolen 😍👙 är han frisk i helgen ska jag nog åka till badhuset med honom! Jag får nog slänga mig i ett solarie först bara 😂



RSS 2.0