Varma dagar är bra dagar

Det är solkrämskaos i vår hall soliga dagar som denna, men det är värt det sålänge vädret är fint ☀️
Jag har växt ifrån anti solkräms-åldern men att ha spf 50 som tigerränder på armarna är inte direkt min dröm, tur då att jag ändå inte har någon tid till att sitta ute i solen och njuta innan jag hämtar hem barnen igen. 

Igår var Liam med och sprang kalvinknatet för första gången, helt klart en hit och det första han sa när vi kom i mål var att han ville springa igen 😅 denna valros till morsa var ändå hyfsat nöjd med att det bara var 800 meter 😂
Och nu kan ni ju gissa vad han hade på sig till dagis idag 👇🏼 vinsten såklart!

Självklart så var hans absolut största fan med, lillasyster. Hon hejdade och käkade melon (mutad för att hon skulle sitta still) 



Ser inte fram emot en jobbhelg!!!

Idag har jag haft barnen hemma från förskolan, och som jag tidigare har skrivit så var Liam inne i en period där han verkligen inte ville till dagis alls medan han nu tydligen vänt helt. 
Vid 12 idag frågade Liam "ska vi gå till dagis snart eller?!"
När jag förklarat för honom att dom var lediga idag så fick jag bara till svar "åh! Jag vill ju dit" 

Okeeeeej ... Vad är det för fel på att vara hemma med din sjukt roliga morsa liksom?!? 

Vi har inte gjort något speciellt idag (kan vara därför han ville till dagis).
Jag tog rakapparten och trimma till Liams frilla lite. Hans hår växer som ogräs och jag blev för snål för att gå till frisören var tredje vecka. Denna lite "busigare" frippa passar honom dessutom bättre. 
Att klippa Moa blir nog en annan femma, vete fanken om jag vågar ge mig på det. Inte redan såklart, men den dagen hennes hår också behöver friseras.. Idag tog jag bl.a. min tygsax och klippte Liam med, det är förmodligen inte det bästa alternativet men för att jämna till runt öronen fungerade den utmärkt 😄

Och halva kvällen har jag och Hannes hängt ute i trädgården och tittat på våra en miljon myror som bor här ute.. Så jävla äckligt samtidigt som det är ganska fascinerande hur dom kan leva och bygga sina små gångar i marken. 
Jag är en sån som får ont i magen om jag råkar trampa på en daggmask men när det gäller myror så har jag visst inte så mycket empati kvar märkte jag.. Strössla myrgift som ingenting! Jag är nådigt trött på dom små krypen. 

Bilden är bara en bråkdel av alla deras gångar

Och Liam har dekorerat sängen idag, det är alltid något tokigt när det blir tyst. Däremot så är jag glad att han valde sängen och inte väggen 😜

Moa vänta på frukost .. "Klar snart?!"

Dessa lediga helger 💗

Måndag morgon och jag har alldeles precis hällt i mig en kanna kaffe efter att ha lämnat barnen på dagis och nu ska denna såsiga hjärnan med sömnbrist plugga järnet! Woop woop... 😴

Helgen har varit hur bra som helst. Lördagen gick i 190, först med en frukost dejt med Malin, Kim och Maja, lika kul som vanligt! Sen körde vi hem till Carro och Andreas som tidigare i veckan fick sin lilla Alvin, äntligen! Och herregud vad liten han var. Men ändå större än vad båda våra varit, man glömmer så otroligt fort! Moa blev helt plötsligt galet stor. 
På kvällen åt jag middag tillsammans med Jenny, Cecilia, Miranda och Rebecca. Även det lika kul som vanligt! Jag är så glad att ha dom och att fortfarande efter såhär många år kunna ha lika roligt som förr. 

Natten blev desto jobbigare, jag kom hem sent och Liam kom upp tidigt. Så mysigt när han kryper under täcket, men just igår hade det inte skadat om han gjort det ett par timmar senare 😅
Vi planerade lördagen medvetet för att kunna ha söndagen för oss själva, jag och min familj. Vi låg och drog oss ända till Moa skulle sova middag. Vi hade kuddkrig (ja seriöst), barnen skrattade så dom kiknade medan jag knappt ens kunde kasta kudden hårdare än vad Liam kunde, min stackars handled blir bara sämre och sämre. Det var jag och Moa mot Johannes och Liam, men efter en stund bytte Moa sida, förmodligen för att jag var så kass 😂

Har jag förresten berättat att jag fick D i slutbetyg på matte B? Sjukt nöjd för att vara så dålig på matte som jag är! D är samma som G+  🎉🍾


Det är jag som är det svarta fåret 😂
💁🏼💁🏼🙋🏽💁🏼💁🏼




👆🏼 Moas blick när Carro skällde på sin hund som hoppade ner i bebisvaggan 😂  Hon blev skit rädd 😍

Helg mitt i veckan ✌🏼️

Imorse åkte Liam och Johannes iväg till Värnamo. Jag och Moa stannade hemma med vår lilla sjukling, Tyson. 

Han blev sämre igen, denna gången värre än förra och jag är evigt tacksam över att jag hade medicin hemma till honom så jag kunde ge honom snabbt. 
Nu är han sig själv igen men jag tycker ändå att det är onödigt att sätta honom i en bil i flera timmar och sen springa där uppe, som han alltid gör. 
Han behöver vila fast han inte tycker det själv ;) 

Dagen bjöd på sol, mamma passade Chanel i förmiddags så hon och jag tog tjejerna och åkte till hembygdsparken. Första gången för i år! Moa har varit där förr men då varit så pass liten att hon bara suttit i vagnen. Och oj vad hon gillade det, alla djuren, hon gick runt och pekade på allt "titta.. ooh!" Världens sötaste flicka! 

Resten av dagen har vi hängt i trädgården hon och jag och fram emot eftermiddag/kvällen när Frida jobbat färdigt grillade vi kvällsmat tillsammans, för fan vad gott det var! Och så underbart att kunna sitta ute medan Moa sover i sin säng, jag älskar att ha en trädgård!! 

Nu ligger jag i soffan med en av alla böckerna jag fyndade på bokrean, näst sista boken så snart får jag köra och shoppa igen. Tvn är fett överskattad. 












Stora barn 💙

Detta vårväder, som jag har längtat! 

Känslan när Liam springer ute med kompisar i kvarteret och kommer in på kvällen med smutsiga händer och sand mellan tårna trots att han haft både strumpor och skor. Ingen jacka och bara en keps som skydd mot solen. Jag kan minnas den känslan själv sen jag var barn, det är fan lycka! 

Men kommer jag någonsin vänja mig vid att Liams kompisar knackar på dörren för att leka?! Hur stor är han liksom, det var inte längesen han föddes eller lärde sig att prata. Igår hörde jag han och grannflickan sitta i sandlådan och prata om vad dom åt till middag på sina dagis den dagen  😂😅



Lediga dagar 🙏🏼🍓🌤

Söndagkväll med jordgubbar och smält choklad, två favoriter i ett! 
Vi har haft en ledig och lugn helg med lite småfix utan några måsten. Ibland behövs det. 

I veckan fyndade jag en sandlåda på en köp & sälj sida och nu har vi fyllt den med sand, mycket uppskattat av våra små. 
Det finns en lekplats precis utanför vår trädgård med en stor sandlåda, saken är bara den att här bor också en dam som matar en jäkla massa katter vilket gör denna sandlåda till världens största kattbajslåda! Örk! Liam vet, så nu är projekt - läraMoaattbajsäräckligt - igång.
Fram till dess hålls grinden stängd ✌🏼️

Vi träffade ett par vänner idag som väntar sitt första barn, 4 dagar till bf och nu är jag trött på att vänta. Tycker lillen kan komma nu så jag får bebismysa lite 😍 jag börjar finna mig i att här inte blir fler bebisar så nu får jag verkligen ta tillfället i akt och mysa med andras. Sist jag jobbade spenderade jag en halvtimme med att vagga en liten nyfödd i famnen. Hålla bebis samtidigt som man får betalt, det blir liksom inte bättre än så 😉

Tyson fick sin sista tablett igår så nu väntar jag med spänning på hur han kommer att må utan dom. Jag har fortfarande världen sämsta samvete för att jag inte kan ta med honom som jag brukar, han förstår ju inte att jag gör det för hans skull.
Idag har han dock varit lite extra försiktig, inte riktigt velat hoppa upp i soffan. Vilket egentligen är bra för det får han inte, men att hindra honom från det hela dagarna är inte alltid det lättaste. 
Får ont i magen när jag tänker på att han kanske blir lika dålig igen nu efter att medicineringen är över. Vad gör jag då liksom? Han är långt ifrån glad nu när han inte kan vara med på samma sätt så ett sånt här liv är inget för honom. Håll tummarna för att min älskling kommer bli bra, så är ni snälla🙏🏼



👆🏼 Moas nya vrålåk, billigt och bra från biltema 😂


RSS 2.0