Tokio buffé med min blivande

Fördelen med att plugga hemifrån - jag och Johannes kan äta lunch ihop, ute, ensamma och sist men absolut inte minst, i lugn och ro! Det har nog inte hänt på snart 3,5 år. 

Nackdelen. Hur fan skriver man en analys? När jag har googlat mig blå utan resultat börjar jag bli lite smått galen. Jag har galet mycket att göra, och det underlättar verkligen INTE att jag knappt ens vet vad en analys är, jag var nog 16 eller möjligtvis 17 år gammal när jag gjorde det sist. Men jo, jag vet vad det är och jag vet hur man gör MEN jag vill se och läsa en färdig, är det för mycket begärt Mr Google? 

Nu har jag betat mig igenom en hel jäkla roman, PÅ ENGELSKA!!! Det skulle väl också vara fan om det är den förbannade analysen jag snubblar på. Jag har inte läst en hel bok i skolan i hela mitt liv, och nu när jag faktiskt växt upp och insett hur viktigt det är, då håller jag på att bli galen för att jag inte kan få se ett exempel.. Straffet för att jag varit ung och dum? Ja, jag tror det! 

Önska mig lycka till. För jag lär behöva det 😅


Det är sällan jag bjuder på en bild på mig själv nu för tiden och ni får ha överseende med dom mörka ringarna under ögonen, jag skyller på att jag inte minns sist jag sov en hel natt, men det var någon gång innan jag blev gravid med Moa! 


När kommer våren?

Idag var första dagen på lite mer än en vecka som Moas temp har varit under 38° (peppar peppar) utan alvedon. 

Istället har Liams stigit -.- det går bara runt, runt och runt känns det som! Jag är så galet redo för våren och sommaren nu känner jag! Vill inte se mer snor på flera år 😅

Så, som ni förstår så har här inte hänt allt för mycket hemma hos oss den senaste veckan. Ovanpå det så la både tv och internet ner förra helgen! Vilken panik alltså! Inget Netflix till sjuka barn så vi har fått kolla på sletna dvd skivor hela veckan.. 

Vi blev dock invaderade av en myrstack tidigare i veckan, lite aktion faktiskt! Dom har varit här ett par veckor men nu blev det lite väl extremt för vår del. Jag gjorde inte mycket annat än att mosa myror ett par dagar innan Anticimex kom med mirakelmedel. Att jag tryckte upp toapapper under listerna hjälpte visst inte 😉
Medan jag mosade myror så gömde Liam dom för mig, jag fick alltså inte döda dom för det var hans "familj".. Trötta mig! 😂 

Idag var vi trots allt ute och lufta oss en stund. Vi åkte med mamma till Maxi och sen till sy affären på söder för att köpa spets band. Så nu till dagens dilemma.. Med eller utan spets?! 









Trötter

En söndagsförmiddag när den är som allra bäst! Hela familjen, inklusive Tyson har bokstavligt talat legat i en hög med täcken och kuddar och bara myst. Efter att ha varit vaken halva natten orkar man inte mycket mer, Moa har dessutom också åkt på hostan Liam haft och hennes temp har stigit ytterligare så det blir en hemma vecka för henne nästa vecka också! 

Det är bara så typiskt! Barnen sov som stockar från det att dom somnade 18!!!! Igår kväll tills jag kom hem runt 12 på natten. VARFÖR kunde dom inte fortsätta sova när jag va hemma?! Att sen Johannes åkte iväg med en kompis mitt i natten till mc Donalds, så jag tvunget fick springa mellan deras rum gjorde inte saken bättre. Sen när jag ÄNTLIGEN somnat så vaknar jag av att jag hostar en massa för jag var torr i halsen, det var bara till att masa sig upp ur sängen för att dricka vatten, jag hittade lite godis också, så det var nästan värt det ;) 

Vi hade pannkakslunch med Carro och Andreas igår och på kvällen var jag hemma hos Jenny där vi hade tjejkväll med mat och Melodifestivalen 😍 det är inte svårt att känna sig tacksam över familj och vänner en sån dag! 💞






Vårdag

Nästan tre hela veckor klarade Moa på dagis innan första baksmällen. Dock så är det nog Liam som är mest hängig, med en, som han själv säger, rälig hosta! "Mamma, nu kom det rälig hosta igen" 😂

Så idag har vi bara myst och varit ute i trädgården och lekt i det fina vädret. På knappt tre veckor hann jag sakna dessa dagarna sååå mycket. Så fast jag egentligen inte har tid att bara gå och drälla, så har det varit super skönt! Jag har en fullproppad helg att se fram emot fast jag bara skulle behöva sitta med näsan långt ner i mina böcker efter dessa två sjukdagarna med barnen. Men vad gör väl det om jag istället ligger lite back nästa vecka 😁





Böcker

Jag cyklade inom biblioteket idag för jag behövde låna en engelsk ordbok så jag passade på att låna hem ett par böcker till Liam också. Han älskar att höra på en saga på kvällen medan han dricker välling, ofta blir det samma om och om igen, tjatigt var ordet! 
Det är rena rama chansningen att låna utan att han själv är med men dessa böckerna blev poppis! Han vakta dom så att lillsyrran inte skulle kunna lägga tassarna på dom hela eftermiddagen ;) 
Och när jag läste den ena av dom nu vid läggning skrattade han så högt att Moa vaknade 😂😍


Nu när min bil är söndrig så är det jag och min plåthäst! Jag älskar det. 
Dock inte idag när jag skulle ett par olika ärenden samtidigt som det började ösregna! 
Det är den enda gången jag faktiskt hellre hade velat bo inne i Höganäs än Lerberget 🚲🌧
RSS 2.0