Växer som ogräs

Tänk vad fort det går, för två år sen va Chanel sådär liten <3

Minnet sviker

Minnet är bra,men kort.. Nej vem försöker jag lura? Minnet är svin dåligt, milt sagt!
Jag har alltid haft koll på saker och ting, men inte nu mer.
Jag kan till och med sitta och titta på tv, råglo på bilden men inte notera ett ord vad som sagts eller ens minnas vad det är jag precis har sett.. Johannes kommenterar något om det som nyss visats men jag har ingen aning om vad han snackar om! 
Sjukt obehagligt!
Samma sak med klockan, jag kan fråga vad klockan är, lyssna på svaret men en sekund senare inte ha den blekaste om vad klockan egentligen är!
 
Frida säger att när man inte får sova ordentligt så vilar hjärnan under dagen fast man är vaken, bit för bit liksom.. 
Det hade ju såfall förklarat mitt helt plötsligt dåliga minne!
Men jag har ingen aning, det kanske bara är tidigt åldrande?!
Hon säger också att när hon tänker tillbaka på dom första månaderna med Chanel så är det helt suddigt, hon minns det inte riktigt. Sömnbrist kanske?! 
 
Igår va vi igång hela dagen, från 6 på morgonen till 22 på kvällen, snacka om trött i huvudet jag va när jag gav Liam kvällsmaten. Somnade som en stock gjorde vi båda två.
 
Efter att Helena, Karin och Emma varit här åkte vi ju till mamma, där va det full rulle med en som vanligt mer vild än tam Chanel + fem hundar..
Där blev det pizza och mormor mys (pappa jobbade).
Och min lillebror Anton, som har varit livrädd för att hålla Liam då han sett så ömtålig ut till och med bytade blöja på honom igår, sakta men säkert gick det men det va så roligt att se.
Min älskade Anton, vad jag saknar allt vi gjort tillsammans och vad jag har saknat honom när han hela tiden har suttit innestängd på sitt rum och spelat.
Det värmde i hjärtat att se honom mysa med min son <3
 
Efter att vi hade varit där åkte vi hem till Johannes faster där hans pappa och en vän till honom va, Liam sov det mesta av tiden med farfar goggo tyckte nog det va lika kul ändå.
Liam fick en body, ett par byxor och ett par raggsockar av Monica, Goggos vän och en super liten ryggsäck av Goggo ha ha!

Jamen nu då?

Gud vad dagarna blir långa när man går upp tidigt, helt fantastiskt och man hinner med så mycket!
Så mycket att man till slut har gjort allt och sen inte har något kvar att göra, Liam sitter i sin skakis stol och sover och det har han gjort dom senaste tre timmarna..
Jag har bakat lussekatter, men då va han ju självklart vaken, min lilla huligan <3
Och så har vi haft fin besök, Helena, Karin och Emma har varit här och fikat, Liam fick världens sötaste finkläder och jag hoppas innerligt att dom passar honom ända till nyår, lack skor och allt ju :) 
 
När mitt hjärta vaknar är det blöjbyte och mat som gäller och sen åker vi hem till mina kära föräldrar ett tag :)
 

Godmorgon

Ännu en dag att va tacksam för he he he vad kyrklig jag verka nu :)

Vi sitter i alla fall i vanlig ordning framför Nyhetsmorgon och äter frukost, inget märkvärdigt..
Johannes ska jobba nu fem dagar framöver så nu får vi roa oss själva igen.
Och idag känner jag faktiskt för att baka lussekatter, och sen i eftermiddag ska jag kanske till mamma och pappa så mamma får lukta lite på Liam, det är ju nästan en hel vecka sen nu!

Tänk att man sitter här hemma och väntar på att affären ska öppna, det trodde man aldrig att det skulle hända.
En timme kvar nu!

Fyndat

Vilken uppfinning, alla mamma ryggars bästa vän!
Vi tänkte köpa en sån här vibrations stol innan han ens va född men då tyckte jag att det kändes så himla onödigt.

Nu har vi i alla fall en och i en kvart tyckte han den va kul, men nu är han arg igen så jag får väl gå och underhålla honom.. En kvart är bättre än inget ;)

Den har kostat 1200:- men idag fick vi den för 599:-.
Vi köpte ett nytt babygym också som har kostat 799:- men nu va det nere på 399:-, jag tänkte köpa ett med pingu figurer men det fick bli Barbara figurer istället, det går lika bra det och vi tjänade hela 249 riksdaler, dom pengarna fick han kläder för istället :)
Fast gymmet får han på julafton av sin farmor!

Bågen tar jag och lägger undan till han blir lite större för än sålänge tycker han det är roligare att titta på lampor och tvn än några tradiga figurer, han förstår dessutom inte att han ska slå på valen för att det ska börja blinka och sjungas.

Långpromenad

Idag har jag och mina favvo pojkar varit ute och gått längst med stranden, inte det finaste vädret men nästan helt vindstilla, underbart :)

Tyson visar vägen

Morgonmys

Morgonmys med världens finaste kille ❤
Idag vaknade han klockan 7, det är faktiskt ganska lagom och inte för tidigt.
Nu ligger han och tittar på tv, Nyhetsmorgon, han ska ju bli statsminister :) då kan man inte titta på Bolibompa ;)

Idag är Johannes ledig så jag tänkte passa på att stor städa, här ska lukta hallon när jag är klar!
Och när jag är klar med det så ska jag gå och handla, men då får Liam följa med i vagnen!
Här om dagen slog det mig att jag inte har varit utan Liam sen han kom till världen, bara någon gång när mamma har hämtat honom i vagnen och gått hem till sig när har jag kört dit (på den tiden jag inte kunde gå) och det tar ca 30 minuter.
Det känns ju så himla tomt när han inte är hos mig hela tiden :)

Trötter

Är man trött så är man!

Ömma fötter

Lång dag på väla även idag.
Och denna gången handlade vi kläder till mig för en gångskull eftersom min stackars kropp inte får plats i mina gamla kläder längre, lite tradigt!

Johannes fick bara ett par vantar så han kan gå med vagnen i vinter utan att frysa om händerna och till Liam köpte vi faktiskt ingenting.
Jag ångrar det dock lite för jag hittade ett par byxor som jag vill att han ska ha, han har en body från Kappahl och inte förrän nu hittade jag ett par byxor som passar till den.. nä minsann, jag får nog åka in och köpa dom imorgon!

Och så va vi inom IKEA och köpte ljus till min fina adventsljusstake som vi också köpte idag, den köpte vi på Iems, min nya favvo affär :) där är så fina saker!

Så nu är vi redo för första advent, komsi komsi!

Bebisnamn

Jag har alltid sagt att jag vill ha tre barn, en pojke och två tvilling flickor. Än sålänge har jag fått vad jag vill, men sen måste jag tillägga att jag såklart kommer älska alla mina barn lika mycket även om det blir en bunke pojkar bara! 
 
I vilket fall som helst så va jag inte så säker på det där med fler barn efter förlossningen, då kunde jag säga med 90% säkerhet att det får räcka med ett..
Men nu fem veckor senare, nästan helt läkt, ingen infektion inte så mycket krämpor inuti magen sen snittet och jag känner mig nästan som mig själv igen så kom jag på mig själv med att sitta och tänka ut namn till syskonen inatt när jag matade Liam, det måste ju passa till hans namn också.
Det enda jag fortfarande är säker på är att jag absolut inte vill ha tvillingar, det räcker alldeles utmärkt med en bebis i taget :)
 
Så i eftermiddag när Johannes kommer hem från jobb ska här diskuteras bebisnamn, även om läkarna rekommenderar en att vänta minst ett år med att bli gravid igen efter kejsarsnitt.. 
 
Men va inte oroliga, här blir det inga barn gjorda på åtminstone två år :) 
Jag vill att Liam ska få va bebis ifred :)
Hans nackhår säger i allafall att nästa blir en lillasyster, om dom har samma föräldrar vill säga, och jag har inga planer på att byta man, jag har ju den bästa man kan tänka sig <3

Ett jävla n****jobb

Alltså.. Jag kan ju också irritera mig när det inte blir som jag vill!
bloggdesignen är ju ganska flickig och nu kan man ju tro att Liam är en flicka :( 
Varken jag eller Liam är särskilt flickiga av oss så denna designen får ändras, IGEN!
Den är dessutom näst intill omöjlig att ha att göra med..
 
Jag kan bara pyssla med detta medans mitt hjärta sover, så nu får det helt enkelt vänta till nästa lediga stund.
Jag återkommer :)

12.25.11

Ännu en dag till mitt förfogande och jag hade inte tänkt göra mycket mer idag än igår, i alla fall inte på förmiddagen.
I eftermiddag ska jag och mamma ut och promenera, jag trotsar mina blåsor på fötterna, ett plåster på sen ska det nog bli bra så får jag gnälla över det när jag kommer hem ikväll istället :)

Nu ska jag bada Liam som kissade ner sig själv inatt efter det ska han sova middag (förhoppningsvis) och jag ska städa vårt lilla bo!

Tidsfördriv

Designen får ta lite tid, jag har ju som sagt inte all tid i världen!
Så detta får va bra för denna gången, mer blir här inte gjort förrän Johannes kommer hem.
 
Nu ska jag försöka dra den här trötta kroppen upp ur soffan och förbereda för middagen efter det blir det ICA för att handla hem så vi klarar oss åtminstone en vecka :)

En frisk fläkt

Jag har snart i tre år sagt att jag ska ändra bloggnamn, och att det andra "allanamnvaupptagna.blogg.se" bara va tillfälligt. 
Inget som varar i tre år är tillfälligt och just därför tog jag tag i det nu.
Det visade sig dock att man inte kan byta namn på bloggen och att alternativet såfall är att köpa ett domän eller att göra en ny blogg..
så viktigt att jag ska behöva köpa ett domän känner jag inte att det är så det fick bli alternativ två, vilket dessutom va ganska bra då jag också väldigt länge skullat ändra min design.
Så nu börjar jag helt enkelt om!
Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0