Helgen

Liam går på dagis 15 timmar i veckan, tisdag-torsdag så i fredags hade jag både barnen hemma och pappa hade jobbat natt så jag och mamma planerade att vi skulle umgås - umgås är ett hemligt kodord för shopping i vår värld, så det blev en fredagsspontanare till Ullared. 
En fredagsförmiddag kan där väl inte va ta så värst mycket folk tänkte vi, tills vi halvvägs dit kom på att det var höstlov. DAMN. 
Där var asmycket folk men vi fick tag på ett par julklappar ändå :) 

Igår hängde vi med Frida och Chanel från frukost till läggdags, jag var trött efter dagen på Ullared men kan säga att jag var dubbelt så trött igår!
Vi var ute och gick i nästan 5 timmar, vi hade missat att det var alla helgon så allt var stängt, detta kom vi på när vi redan gått in till Höganäs med tre barn och två hundar, pjuh! 

Och idag vaknade jag med en mega svullen halsmandel, så pass att jag har klökts pågrund av den halva dagen, snacka om äckligt! 
Dagen har annars varit lugn, Caroline och Andreas var här ett tag men det är också allt vi orkat socialisera oss idag. 
Jag till och med somnade på soffan medan Liam klättrade på mig och Moa levde jävel på golvet.. Johannes var så klart hemma och höll ställningarna under tiden ;) 


Kollade bak i bilen på väg till Ullared och ser det här, behöver jag ens säga att min hjärta värkte lite extra av kärlek av den synen ❤️😍







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0